top of page

3DVL: Video Laryngoscope

Public·9 members
Alex Damasio
Alex Damasio

Vindecarea Celor 5 Rani Pdf 91


Vindecarea celor 5 rani pdf 91
Vindecarea celor 5 rani este o carte scrisă de Lise Bourbeau, o specialistă în dezvoltare personală și spirituală. Cartea prezintă cinci tipuri de răni emoționale care ne afectează viața și relațiile: respingerea, abandonul, umilința, trădarea și nedreptatea. Fiecare rană are o mască asociată, care este un mod de a ne proteja de durere, dar care ne împiedică să fim autentici și fericiți. Cartea ne învață cum să recunoaștem și să vindecăm aceste răni, prin iubire de sine și conștientizare.


Vindecarea celor 5 rani este disponibilă în format pdf pe internet, la diferite surse. Una dintre ele este [Academia.edu], unde puteți descărca gratuit cartea în limba română. O altă sursă este [Archive.org], unde puteți găsi cartea în format digital și audio. De asemenea, puteți accesa [versiunea originală] a cărții, în limba franceză. Cartea are 91 de pagini și este împărțită în trei părți: prima parte explică cele cinci răni și măștile lor, a doua parte oferă soluții pentru vindecare, iar a treia parte prezintă exemple practice și exerciții.


Download File: https://t.co/xT7obLLUqd


Vindecarea celor 5 rani este o carte care ne ajută să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine și să ne eliberăm de suferința cauzată de traumele din trecut. Cartea ne îndeamnă să ne acceptăm și să ne iubim așa cum suntem, fără a ne ascunde după măști false. Cartea ne oferă unelte pentru a ne vindeca sufletul și a trăi o viață plină de bucurie și armonie.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page